14 aprilie 2008

Sort of ...a dog

Intrerup sirul posturilor “serioase” despre cresterea puilor de Chihuahua pentru a va povesti o patanie de ieri cu Lily.

Vine in vizita la noi o vecina batrana, care saraca tocmai s-a operat la un picior si umbla cu baston. Cand deschid usa, Lily imi zbugheste printre picioare si incepe sa faca bucuroasa ture printre picioarele batranei si baston.


La care femeia, cu ochii mijiti, intreaba nedumirita:


-Ce-i asta, caine?!


:)))))))))))))))))))))))


4 comentarii:

Anonim spunea...

Ce dragalasa e:X:X Mai vrem poze;;)

Ina si Lily spunea...

mai, cu lily se intampla acum o chestie ciudata: la un moment-dat i s-au ridicat amandoua urechile, de arata fix ca un liliac, dupa care i s-a pleostit una, si cu una a ramas in aer. in prezent, i s-au pleostit amandoua. pana nu-si revine n-o mai trag in poza, sa-i protejez psihicul :))

Anonim spunea...

Sunt curioasa cum arata Lily acum. Si noi avem o fetita care arata ca ea in poza, sunt curioasa cum va arata adult.

Anonim spunea...

Buna,
Am o poveste trista cu catelusa mea.
Am cumparat un puiut de chiuahua de la o canisa din Oradea in decembrie
Sambata a venit si peste 5 zile a murit de parvo
Am plans toata familia si cu greu am aceptat inlocuirea si nu banii inapoi.
Acum in martie am primit o alta catelusa si in prima zi totul a fost ok, a mancat sa jucat un pic a si latrat o data dar acum spre seara nu a vrut sa manance sa bea sa se joace.Tremura, desi langa casuta am amplasat o aeroterma, tare mi-e frica sa nu pateasca la fel.Din cate inteleg LILY la 8 saptamaini a fost tare jucausa, a noastra nu este deloc, e foarte somnolenta.
Ce e de facut?